Головна Новини Технологія проектування та встановлення вентиляції

Технологія проектування та встановлення вентиляції

Монтаж будь-яких вентиляційних систем складається з цілого ряду технологічних операцій, які виконуються нами в строго певній послідовності. Дотримання цієї послідовності гарантує вам високу ефективність та надійність роботи всієї вентиляційної системи на тривалий термін.

До списку операцій при встановлення вентиляційної системи входять: розробка, проектування та узгодження із замовником майбутньої системи вентиляції. А також підбір необхідного для приміщення вентиляційного обладнання, встановлення повітро розподільних пристроїв, монтаж повітроводів, сполучних елементів, пусконалагоджувальні роботи та наприкінці завершальне регулювання всіх виконавчих елементів.

Ми враховуємо специфіку кожного приміщення, оскільки вона зазвичай суворо індивідуальна і вимагає персонального підходу до поставленого завдання. Усі заходи щодо монтажу, встановлення вентиляційних систем та пусконалагодження вже встановленого обладнання проводяться строго відповідно до норм «СНіП», а також з дотриманням усіх правил техніки безпеки.

Слід також розуміти, що вартість монтажу вентиляції залежить не тільки від середніх розцінок на монтаж вентиляційних систем по ринку, але і як зазначено вище, від індивідуальних особливостей обладнання: архітектури самого об’єкта, архітектури суміжних інженерних систем, типу установок, навантаження, необхідності використання спеціального обладнання і ін. Тому перед тим як озвучити ціну монтажу системи вентиляції, ми направляємо на об’єкт спеціаліста, який зробить детальне обстеження і врахує всі ці особливості.

Після закінчення монтажних робіт із встановлення вентиляційної системи, або системи кондиціювання, для подальшої тривалої та безвідмовної роботи всього обладнання потрібне регулярне проведення технічного обслуговування, регулярне очищення та дезінфекція системи та акуратна експлуатація протягом усього терміну користування вент.технікою.

Зв'яжіться з нами